بروکر‌های پیشنهادی
وینگو مارکتس
وینگومارکتس
پر مخاطب ترین

با عضویت در خبر نامه یـــــــــوتــــــــو تایــــــــــمز از اخبار بروکر‌ها مطلع شوید

دویچه بانک: اثر تعرفه‌های آمریکا در سیستم مالی باقی خواهد ماند!

دویچه بانک در تازه‌ترین گزارش خود، چشم‌انداز رشد اقتصادی ایالات متحده برای سال ۲۰۲۵ را به ‌شدت کاهش و پیش‌بینی‌های تورمی را افزایش داده است. این تغییر در پیش‌بینی‌ها به ‌وضوح نشان از چرخش تحلیل این نهاد بزرگ مالی به سمت یک سناریوی رکود تورمی دارد.

بر اساس گزارش دویچه بانک، پیش‌بینی می‌شود رشد اقتصادی آمریکا در سال ۲۰۲۵ به ‌صورت فصلی تنها ۰.۹ درصد باشد که کاهشی محسوس نسبت به برآوردهای قبلی به شمار می‌رود. عواملی چون تعرفه‌های تجاری، عدم ‌قطعیت سیاستی و شرایط سخت‌تر مالی به ‌عنوان دلایل اصلی این تعدیل عنوان شده‌اند. درحالی‌که بازار کار آمریکا همچنان مقاوم توصیف می‌شود، دویچه بانک معتقد است نشانه‌هایی از ضعف در آن نمایان شده و نرخ بیکاری تا پایان سال از ۴.۱ درصد فعلی به ۴.۶ درصد خواهد رسید.

موج جدید تعرفه‌ها به ‌ویژه بر واردات از چین، عامل اصلی بازگشت فشارهای تورمی شناخته شده است. دویچه بانک اکنون نرخ سالانه هزینه‌های مصرف شخصی (Core PCE) را تا پایان ۲۰۲۵ در سطح ۳.۷۵ درصد پیش‌بینی می‌کند که تقریباً یک درصد بیشتر از پیش‌بینی قبلی است. همچنین نرخ سالانه شاخص قیمت مصرف‌کننده (CPI) برای سال ۲۰۲۶ حدود ۳.۲ درصد برآورد شده که ریسک بزرگی برای کاهش نرخ بهره توسط فدرال رزرو ایجاد می‌کند. با این حال، دویچه بانک پیش‌بینی می‌کند که یک نوبت کاهش نرخ بهره در دسامبر ۲۰۲۵ و دو نوبت دیگر در سه‌ماهه اول ۲۰۲۶ انجام شود.

در سطح جهانی نیز تغییرات قابل توجهی دیده می‌شود:

  • رشد اقتصادی چین در ۲۰۲۵ به ۴.۵ درصد کاهش یافته که فرض بر تعرفه‌هایی معادل ۱۴۵ درصد دارد.
  • دویچه بانک انتظار دارد دولت چین تا نیمه سال جاری یک بسته حمایتی اعلام کند.
  • رشد ناحیه یورو برای سال آینده ۰.۵ درصد و رشد اقتصادی بریتانیا ۰.۸ درصد پیش‌بینی شده است.
  • رشد جهانی نیز در ۲۰۲۵ از ۳.۲ درصد قبلی به ۲.۹ درصد کاهش یافته است.

در بخش سیاست پولی، دویچه بانک هشدار داده که پیامدهای سیاست‌های اقتصادی ناگهانی دولت آمریکا؛ باعث تزلزل بی‌سابقه‌ای در سیستم مالی جهانی شده که حتی با کاهش موقت تعرفه‌ها نیز اثرات آن باقی خواهد ماند. همچنین، این بانک هشدار داده که اعتماد به دلار به ‌عنوان ارز ذخیره جهانی به چالش کشیده شده و احتمال دارد توانایی ایالات متحده برای تأمین مالی کسری‌های مضاعف خود تضعیف شود.

در بازار ارز، دویچه بانک پیش‌بینی می‌کند که نرخ EURUSD تا پایان سال به ۱.۱۵ برسد، درحالی‌که ارزش برابری واقعی (PPP) را در محدوده ۱.۲۵ تا ۱.۳ تخمین زده است. اگر این دیدگاه تحقق یابد، می‌تواند چشم‌انداز متزلزلی را برای دلار در برابر سایر ارزهای اصلی ترسیم کند.

عضو کانال تلگرامی اخبار و تحلیل فوری فارکس و انس طلا شوید

پرمخاطب ترین‌ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *