استنلی دروکنمیلر، سرمایهگذار مشهور، در مصاحبهای با CNBC اظهار کرد که در حال حاضر نظر محکمی درباره جهتگیری کلی بازار ندارد، اما با توجه به رشد نوآوریها، زمان آن رسیده است که بر سهام فردی تمرکز کنیم. او همچنین به موضوعات مختلفی از جمله اقتصاد، دلار آمریکا و وضعیت مالی دولت پرداخت.
دروکنمیلر گفت که اقتصاد آمریکا در شش ماه آینده بسیار قوی به نظر میرسد. او اشاره کرد که ما از یک دولت ضد کسبوکار به سمت دولتی حرکت کردهایم که کاملاً برعکس عمل میکند. مدیران عامل شرکتها حالتی بین «آرامش و هیجان» دارند. با این حال، او بازار را «پیچیده» توصیف کرد و گفت که تقابل بین اقتصاد قوی و بازدهی اوراق قرضه باعث شده است که نتواند نظر قطعی درباره بازار داشته باشد.
دروکنمیلر اعلام کرد که هنوز در موقعیت فروش اوراق قرضه بوده و معتقد است که این موقعیت در مراحل پایانی خود قرار دارد. او وضعیت مالی دولت را «فاجعهبار» توصیف کرد و گفت که انتظار کاهش تورم را ندارد. به گفته او، آمریکا به زودی مجبور خواهد شد به سمت مالیات بر مصرف (تعرفهها) یا مالیات بر درآمد روی آورد. همچنین، پساندازهای خصوصی در آمریکا بسیار پایین است.
دروکنمیلر پیشبینی کرد که حتی با وجود خوشبینیهای اخیر در گزارش وال استریت ژورنال، تعرفهها در راه هستند. او معتقد است که این تعرفهها میتوانند فشار صعودی بر دلار آمریکا وارد کنند. با این حال، او گفت که به نظر میرسد رالی دلار آمریکا در مراحل پایانی خود قرار دارد، هرچند که در این مراحل پایانی نیز میتوان سودهای قابل توجهی به دست آورد.
دروکنمیلر به رشد سریع هوش مصنوعی اشاره کرد و گفت که یک دوره ۲ تا ۳ ساله برای توسعه زیرساختهای هوش مصنوعی در پیش است. او پیشبینی کرد که تا سال ۲۰۳۵ به هوش مصنوعی عمومی (AGI) دست خواهیم یافت و سودهای بلندمدت این حوزه بسیار بزرگ خواهد بود. با این حال، او هشدار داد که ارزشگذاریها در این بخش بسیار بالا هستند. او همچنین تأکید کرد که کاربردهای هوش مصنوعی، که «بیحد و مرز» هستند، نسبت به شرکتهای سازنده آن جذابترند.
دروکنمیلر گفت که سیاستمداران تمایلی به انجام اقدامات لازم برای کاهش کسری بودجه ندارند. او معتقد است که بازار اوراق قرضه باید سیگنالهای لازم را به دولت بدهد. او کسری بودجه را یک مشکل بزرگ توصیف کرد و گفت که نمیتوان هزینههای بهره را نادیده گرفت.