اخبار فوری فارکس | کامودیتی | ارز دیجیتال | تحلیل فوری اخبار
پر مخاطب ترین

با عضویت در خبر نامه یـــــــــوتــــــــو تایــــــــــمز از اخبار بروکر‌ها مطلع شوید

بریتانیا و آمریکا دارایی‌های مرتبط با قاچاق طلا را مسدود کردند

در روز دوشنبه، ایالات متحده و بریتانیا موج جدیدی از تحریم‌ها را اعلام کردند که هدف آن، به گفته این کشورها، تجارت غیرقانونی طلا است. بریتانیا اعلام کرد که این تجارت به تأمین مالی تلاش‌های جنگی ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهور روسیه در اوکراین و تغذیه فساد کمک می‌کند.

دولت بریتانیا دارایی‌های چهار فرد را که به گفته این کشور در قاچاق طلا دست داشتند، و یک فرد دیگر که بیش از 300 میلیون دلار طلای روسی خریداری کرده بود و با این کار به دولت روسیه درآمد رسانده است، مسدود کرد. وزارت امور خارجه بریتانیا در بیانیه‌ای اعلام کرد: «طلای غیرقانونی حمله‌ای به تجارت قانونی یک کالای ارزشمند است که به تغذیه فساد، تضعیف قانون و تحکیم نقض حقوق بشر مانند کار کودکان منجر می‌شود.»

روسیه از تجارت غیرقانونی طلا برای پولشویی و دور زدن تحریم‌ها استفاده می‌کند و با این کار تلاش‌های جنگی پوتین را تقویت می‌کند. سفارت روسیه در لندن بلافاصله به درخواست برای اظهار نظر پاسخ نداد.

بریتانیا و سایر اقتصادهای بزرگ غربی واردات طلای جدید روسیه را در سال 2022 پس از تهاجم روسیه به اوکراین ممنوع کردند. از آن زمان، روسیه بازارهای دیگری برای فروش طلای تولیدی خود پیدا کرده است. هفته گذشته، بریتانیا با همکاری ایالات متحده اعلام کرد که یک حلقه پولشویی جهانی را که توسط ثروتمندان روسی برای دور زدن تحریم‌ها استفاده می‌شد، مختل کرده است.

وزارت خزانه‌داری ایالات متحده روز دوشنبه تحریم‌هایی را علیه ده‌ها شرکت و افرادی که گفته می‌شود در یک شبکه قاچاق طلا و پولشویی جهانی مستقر در زیمبابوه نقش داشتند، اعمال کرد. تحریم‌ها کامرش پاتنی را هدف قرار دادند که به گفته وزارت خزانه‌داری ایالات متحده، او با رابرت موگابه زمانی که رئیس‌جمهور زیمبابوه بود دوست بوده است و در طرحی برای تولید نقدینگی از طریق فروش منابع طبیعی کشور در حوزه‌های قضایی خارجی و گزارش بیش از حد مقدار نقدینگی دریافتی شرکت کرد.

وزارت خزانه‌داری گفت که شبکه پاتنی شامل چندین کشور، از جمله نهادهایی در امارات متحده عربی، سنگاپور و قرقیزستان بود. این اقدام به مناسبت روز جهانی مبارزه با فساد انجام شد. در کنار آخرین تحریم‌ها، دولت بریتانیا یک «قهرمان ضد فساد» جدید را منصوب کرد تا تلاش‌ها بین پارلمان، بخش خصوصی و جامعه مدنی را برای مقابله با همه اشکال فساد هماهنگ کند.

این نقش به مارگارت هاج، قانون‌گذار سابق در حزب حاکم کارگر داده شد که بسیاری از 30 سال دوران سیاسی خود را صرف مبارزه با فساد داخلی و بین‌المللی کرده است. او اکنون عضو مجلس اعیان بریتانیا، مجلس علیای پارلمان این کشور است. بریتانیا در سال 2025 یک استراتژی جدید ضد فساد منتشر خواهد کرد.

منبع: xm.com

عضو کانال تلگرامی اخبار و تحلیل فوری فارکس و انس طلا شوید

پرمخاطب ترین‌ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *