zForex
بروکر‌های پیشنهادی
وینگو مارکتس
وینگومارکتس
پر مخاطب ترین

با عضویت در خبر نامه یـــــــــوتــــــــو تایــــــــــمز از اخبار مطلع شوید.

ترامپ ژاپن را تهدید به تعرفه جدید کرد

در میانه روند کند و پرتنش مذاکرات تجاری میان ایالات متحده و ژاپن، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، بار دیگر با اظهارات تند و تهدیدآمیز تلاش کرده مسیر مذاکرات را به نفع آمریکا تغییر دهد. او در تازه‌ترین موضع‌گیری خود، تهدید کرده در صورت عدم پذیرش واردات بیشتر کالاهای آمریکایی—به‌ویژه برنج—توسط ژاپن، تعرفه‌های جدید و یک‌جانبه‌ای بر این کشور وضع خواهد کرد.

ترامپ با اشاره به کمبود برنج در ژاپن و امتناع این کشور از واردات برنج آمریکایی، در پستی در شبکه اجتماعی Truth Social نوشت: «کشورها تا چه اندازه به حمایت آمریکا عادت کرده‌اند! با وجود کمبود شدید برنج، ژاپن حاضر نیست از ما برنج بخرد. فقط برایشان یک نامه می‌فرستیم!»

این اظهارات در حالی مطرح می‌شود که «آکازاوا»، مذاکره‌کننده ارشد ژاپن، اخیراً با وزیر بازرگانی آمریکا دیدار کرده و دو طرف قول داده‌اند مذاکرات را ادامه دهند. اما به‌نظر می‌رسد ایالات متحده از عدم پیشرفت محسوس ناراضی است، به‌ویژه آنکه ژاپن خواستار حذف تعرفه‌های سنگین بر خودروها و قطعات ساخت خود شده—درخواستی که از سوی خودروسازان آمریکایی غیرمنصفانه تلقی می‌شود.

ترامپ همچنین در مصاحبه‌ای تلویزیونی خطاب به ژاپن گفته است: «شما قرار است بابت خودروهایتان ۲۵ درصد تعرفه پرداخت کنید. ما میلیون‌ها خودروی شما را وارد می‌کنیم اما شما حتی یکی از ماشین‌های ما را هم نمی‌پذیرید. این عادلانه نیست.»

از سوی دیگر، ترامپ از ژاپن و کره جنوبی خواسته بودجه دفاعی خود را تا ۵ درصد تولید ناخالص داخلی افزایش دهند—درخواستی که پیش‌تر برای کشورهای اروپایی نیز مطرح کرده بود.

در حالی که کاخ سفید جزئیات بیشتری ارائه نکرده و سفارت ژاپن نیز واکنشی رسمی نشان نداده، این تهدیدها در بحبوحه احتمال بازگشت تعرفه ۲۴ درصدی که در ماه آوریل موقتاً تعلیق شده بود، بر نگرانی‌ها در بازارهای جهانی افزوده است.

بر اساس گزارش Japan Times، ایالات متحده بارها از ژاپن خواسته واردات برنج، سویا و ذرت آمریکایی را افزایش دهد. بر مبنای توافقی با سازمان تجارت جهانی، ژاپن سالانه ۷۷۰ هزار تن برنج بدون تعرفه وارد می‌کند که حدود نیمی از آن از آمریکا تأمین می‌شود.

این اظهارات تنها چند روز پس از آن مطرح شد که ترامپ تهدید مشابهی علیه کانادا به‌خاطر مالیات خدمات دیجیتال اعمال کرد—تهدیدی که در نهایت دولت کانادا را به عقب‌نشینی واداشت.

منبع: پولیتکو

عضو کانال تلگرامی اخبار و تحلیل فوری فارکس و انس طلا شوید

پرمخاطب ترین‌ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *