اخبار فوری فارکس | کامودیتی | ارز دیجیتال | تحلیل فوری اخبار
پر مخاطب ترین

با عضویت در خبر نامه یـــــــــوتــــــــو تایــــــــــمز از اخبار بروکر‌ها مطلع شوید

زلنسکی، رئیس جمهور اوکراین: پایان زودهنگام جنگ و بازپس‌گیری اراضی از طریق دیپلماسی ممکن است

ولادیمیر زلنسکی، رئیس‌جمهور اوکراین، روز یکشنبه گفت که کشورش به دنبال پایان زودهنگام جنگ با روسیه و بازگشت بخشی از اراضی اشغال شده توسط مسکو از طریق دیپلماسی پس از اطمینان از عضویت اوکراین در ناتو است.

زلنسکی در مصاحبه‌ای اختصاصی با کیودو نیوز در کاخ ریاست جمهوری در کی‌یف، همچنین گفت که سربازان کره شمالی که در غرب روسیه برای جنگیدن به نفع مسکو مستقر شده‌اند، کشته شده‌اند و احتمالاً به عنوان «گوشت دم توپ» در خطوط مقدم جنگ استفاده خواهند شد.

با پیشرفت سریع‌تر روسیه در شرق اوکراین، زلنسکی گفت که حمایت از کشورش از سوی شرکای بین‌المللی «کافی نیست» و ناتو را به دعوت کی‌یف برای مذاکرات عضویت در این ائتلاف نظامی ترانس‌آتلانتیک به زودی ترغیب کرد.

زلنسکی در پاسخ به تمامی سوالات به زبان اوکراینی، صادقانه اعتراف کرد که بازپس‌گیری بخش‌هایی از اراضی اشغال شده توسط روسیه، از جمله کریمه که در سال ۲۰۱۴ توسط روسیه الحاق شده بود، به زور دشوار است. او گفت: «ارتش ما قدرت انجام این کار را ندارد. این حقیقت دارد.» او افزود: «باید راه‌حل‌های دیپلماتیک پیدا کنیم.»

اما او ادامه داد که چنین اقداماتی تنها زمانی مورد بررسی قرار می‌گیرند که مطمئن باشیم که ما به اندازه کافی قوی هستیم که روسیه نتواند حمله جدیدی علیه اوکراین انجام دهد.

زلنسکی که عضویت در ناتو را برای امنیت و شکوفایی اوکراین ضروری می‌داند، تأکید کرد که جنگ وارد «دوره پیچیده‌ای» شده است.

زلنسکی با اشاره به آمادگی اوکراین برای مذاکره درباره بازگشت بخشی از اراضی اشغال شده پس از پایان درگیری‌ها، مشروط بر اینکه شرایط لازم فراهم شود، به نظر می‌رسد که از موضع قبلی خود که کشورش تمام اراضی تصرف شده توسط روسیه را بازپس خواهد گرفت، فاصله گرفته است.

زلنسکی از ژاپن، ایالات متحده، کره جنوبی و تعداد زیادی از کشورهای اروپایی و دیگر کشورهایی که به اوکراین کمک کرده و تحریم‌هایی علیه روسیه اعمال کرده‌اند، قدردانی کرد. اما او تأکید کرد که نیاز به کمک بیشتری برای تقویت اوکراین وجود دارد.

رئیس‌جمهور ۴۶ ساله تعداد سربازان کره شمالی که در اکتبر به شرق روسیه منتقل شده و در جنگ با نیروهای اوکراینی کشته یا مجروح شده‌اند را اعلام نکرد. او گفت که شواهدی وجود دارد که حدود ۱۲,۰۰۰ سرباز کره شمالی به منطقه کورسک روسیه که مرز با اوکراین دارد، اعزام شده‌اند اما کی‌یف باید مدارکی داشته باشد تا تعداد دقیق تلفات را فاش کند.

او پیش‌بینی کرد که بسیاری از سربازان کره شمالی در آینده به خطوط مقدم جنگ فرستاده خواهند شد و این «بی‌چون و چرا» است که ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهور روسیه، از آن‌ها به عنوان «گوشت دم توپ» استفاده خواهد کرد تا تلفات نظامی کشورش را کاهش دهد.

در تلاشی برای جذب ده‌ها هزار سرباز اضافی کره شمالی، زلنسکی گفت روسیه با نیروهای اعزامی به خوبی رفتار کرده است.

زلنسکی هشدار داد که در بلندمدت ممکن است سربازان کره شمالی دانش و تکنولوژی‌های جنگ مدرن مانند استفاده از پهپادها و دیگر تکنولوژی‌های جدید را که توسط ارتش روسیه آموزش دیده‌اند، به کره شمالی بازگردانند که تأثیر بسیار زیادی بر آسیا و دیگر نقاط جهان خواهد داشت.

این مصاحبه، که حدود یک ساعت به طول انجامید، در شرایطی انجام شد که جنگ در اوکراین به مرحله بحرانی رسیده و سوالاتی نیز درباره ادامه حمایت ایالات متحده از اوکراین پس از روی کار آمدن دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور منتخب ایالات متحده، مطرح شده است.

ترامپ بارها ادعا کرده است که اگر در سمت ریاست‌جمهوری بود، حمله روسیه به اوکراین هرگز اتفاق نمی‌افتاد و در کمپین انتخاباتی خود گفته بود که می‌تواند جنگ را در یک روز متوقف کند، بدون اینکه مشخص کند چگونه؟

زلنسکی گفت ترامپ و تیم او از موضع اوکراین و برنامه پیروزی آن که هدفش قرار دادن اوکراین در موضعی قوی برای انجام دیپلماسی است، اطلاع دارند.

او افزود: آن‌ها در حال بررسی برنامه هستند و ما از آن‌ها خواهیم شنید. اما از طرف اوکراین هیچ تسلیمی نخواهد بود. این یک واقعیت است و من فکر می‌کنم که او [ترامپ] آن را می‌فهمد.

زلنسکی، که آخرین بار در سپتامبر با ترامپ حضوری ملاقات کرده بود، گفت که منتظر است تا مذاکرات اضافی با رئیس‌جمهور منتخب انجام شود تا برخی از موارد را با جزئیات بیشتری توضیح دهد.

با افزایش نگرانی‌های جهانی درباره همکاری عمیق‌تر روسیه با کره شمالی و دخالت یک کشور سوم در جنگ ۳۳ ماهه، جو بایدن، رئیس‌جمهور ایالات متحده، به اوکراین اجازه داد تا موشک‌های ساخت آمریکا را به اهدافی در داخل خاک روسیه شلیک کند.

تصویب بایدن در ماه گذشته برای استفاده از سیستم‌های موشکی تاکتیکی ارتش، یا ATACMS، نشان‌دهنده تلاش‌های دولت او برای تقویت موضع اوکراین در برابر روسیه قبل از بازگشت ترامپ، که نسبت به کمک به اوکراین تردید داشته است، به کاخ سفید است.

از آن زمان، هر دو طرف حملات هوایی خود را افزایش داده‌اند و روسیه برای اولین بار یک موشک میان‌برد جدید که می‌تواند با کلاهک هسته‌ای مجهز شود، به اوکراین شلیک کرده است.

پوتین در اواسط نوامبر گفت که این اقدام در پاسخ به شلیک موشک‌های غربی به روسیه از سوی اوکراین انجام شده است.

عضو کانال تلگرامی اخبار و تحلیل فوری فارکس و انس طلا شوید

پرمخاطب ترین‌ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *