اخبار فوری فارکس | کامودیتی | ارز دیجیتال | تحلیل فوری اخبار

پر مخاطب ترین

با عضویت در خبر نامه یـــــــــوتــــــــو تایــــــــــمز از اخبار بروکر‌ها مطلع شوید

موسسه UBS: آیا کاهش نرخ بهره فد می تواند منجر به رشد دلار شود؟

دلار

در روز دوشنبه، استراتژیست‌های موسسه UBS بینش‌هایی در مورد مسیر دلار آمریکا ارائه کردند و به پتانسیل جهش تاکتیکی در صورتی که فدرال رزرو برای کاهش متوسط نرخ بهره در 18 سپتامبر تصمیم بگیرد، اشاره کردند.

دلار کمتر از میانگین متحرک 200 روزه خود و به سمت محدوده پایینی رنج خود در سال معامله می‌شود. اگر فدرال رزرو نرخ بهره را تنها 25 نقطه پایه کاهش دهد، به جای 50 نقطه پایه، می‌تواند حرکت صعودی را امکان پذیر کند.
استراتژیست‌ها تاکید کردند که پریمیوم معاملات حملی که از دلار در نیمه اول سال حمایت می‌کرد در حال کاهش است که می‌تواند در بلندمدت ارز را تضعیف کند.

آنها همچنین خاطرنشان کردند که بازار برای احتمال کاهش 50 نقطه پایه‌ای نرخ بهره توسط فدرال رزرو آماده است، موضعی که توسط سایر بانک‌های مرکزی بزرگ منعکس نشده است. این اختلاف می‌تواند بر تقویت دلار در آینده تأثیر بگذارد.

به گفته UBS، برای اینکه دلار دوباره حرکت صعودی خود را به دست آورد، نیاز به افزایش غیرمنتظره داده‌های تورم ایالات متحده است. در غیر این صورت، آنها بر این باورند که یک سوگیری منفی نسبت به دلار وجود دارد که با درک بازار کار ایالات متحده که چندان خوش بینانه نیست، تشدید می‌شود.

انتخابات آتی ایالات متحده در ماه نوامبر متغیر دیگری را ارائه می‌دهد که می‌تواند نوسانات بالا و تغییر بالقوه در جهت دلار را ایجاد کند. با این حال، عملکرد فعلی هریس، معاون رئیس جمهور، در نظرسنجی‌ها باعث شده است که بازارها انتظارات برای تغییرات گسترده سیاست را کاهش دهند. در نتیجه، سرمایه گذاران ممکن است در فرآیندهای تصمیم گیری خود، چرخه‌های اقتصادی را بر چرخه‌های سیاسی ترجیح دهند.

در اخبار اخیر دیگر، استراتژیست‌های بانک مرکزی آسیا (BCA) پیشنهاد کرده‌اند که اروپا ممکن است به سمت رکود پیش رود و به سرمایه‌گذاران توصیه می‌کند که دارایی‌های تدافعی را به دارایی‌های چرخه‌ای ترجیح دهند. آنها همچنین خرید در بخش مراقبت‌های بهداشتی و فروش سهام شرکت‌های صنعتی را توصیه می‌کنند. این در حالی است که استراتژیست‌های سیتی انتظار دارند که در بلند مدت ارزش ین افزایش یابد، که در تضاد با باور عمومی به ضعف ساختاری آن است.

در ایالات متحده، آمار مدعیان بیکاری به کفی رسیده است و نگرانی‌های بازار کار را کاهش داده است. وزارت کار برخلاف پیش‌بینی اقتصاددانان، کاهش آمار مدعیان بیکاری را گزارش کرد که نشان‌دهنده ثبات بازار کار است. با این حال، توماس بارکین، رئیس فدرال رزرو ریچموند، به تغییر بالقوه در شیوه‌های اشتغال کسب‌وکار در ایالات متحده اشاره کرده است که در صورت بدتر شدن شرایط اقتصادی، احتمال افزایش اخراج‌ها را نشان می‌دهد.

در همین حال، تحلیلگران سیتی عقیده دارند که دلار آمریکا قوی‌تر شود و به سطوح حمایتی قابل توجه DXY اشاره کرده‌اند. این تحولات اخیر بینش‌های کلیدی را در مورد چشم انداز فعلی اقتصاد جهانی ارائه می دهد.

پرمخاطب ترین‌ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *