بانک دویچه در یادداشتی اعلام کرده است که ماه سپتامبر نقطه عطفی در چرخه کاهش نرخ بهره جهانی بوده است. این تغییر با اولین کاهش نرخ بهره توسط فدرال رزرو آمریکا آغاز شد و انتظار میرود که سایر کشورها نیز از این روند پیروی کنند. این اقدام فدرال رزرو نشاندهنده تأثیر قابل توجه سیاست پولی آمریکا بر سایر اقتصادهای جهانی است.
بانک دویچه پیشبینی میکند که اگر بازارها به درستی پیشبینی کرده باشند، سپتامبر ممکن است نقطهای باشد که چرخه کاهش نرخ بهره تدریجی به یک چرخه تهاجمیتر تبدیل شود. بسیاری از کشورها در حال حاضر کاهشهای بیشتری را در نرخ بهره خود پیشبینی میکنند. با این حال، بانک مرکزی ژاپن به عنوان یک استثنا، احتمالاً نرخ بهره را افزایش خواهد داد.
تحلیلگران بانک دویچه هشدار میدهند که قیمتگذاری بازار برای کاهش نرخ بهره ممکن است بیش از حد تهاجمی باشد اگر رکودی در آمریکا یا اروپا رخ ندهد. اما اگر رکود رخ دهد، این قیمتگذاری ممکن است به اندازه کافی تهاجمی نباشد. دادههای اخیر از نظرسنجی فرصتهای شغلی و (JOLTS) در آمریکا نشاندهنده شکنندگی بازار کار است. این دادهها نشان میدهند که با وجود نرخ پایین اخراجها، نرخ استخدام نیز پایین است و نرخ ترک کار به پایینترین سطح خود در حدود یک دهه گذشته رسیده است. این موضوع نشان میدهد که بازار کار در حال از دست دادن تنگی خود است و تاریخ نشان میدهد که بازگرداندن روند تضعیف بازار کار دشوار است.
جهت حرکت نرخهای جهانی ممکن است به شدت به مسیر بازار کار آمریکا بستگی داشته باشد. در نهایت، بانک دویچه نتیجهگیری میکند که مرحله بعدی مهم، دادههای حقوق و دستمزد غیرکشاورزی آمریکا است که قرار است روز جمعه منتشر شود.