اخبار فوری فارکس | کامودیتی | ارز دیجیتال | تحلیل فوری اخبار

پر مخاطب ترین

با عضویت در خبر نامه یـــــــــوتــــــــو تایــــــــــمز از اخبار بروکر‌ها مطلع شوید

قیمت نفت به دلیل نگرانی‌های تولید در آمریکا افزایش یافت

در تاریخ ۱۷ سپتامبر، قیمت نفت به دلیل نگرانی‌های مربوط به تولید در آمریکا پس از طوفان فرانسیس و انتظارات کاهش موجودی نفت خام آمریکا افزایش یافت.

جزئیات قیمت‌ها

قراردادهای آتی نفت برنت برای نوامبر با ۳۶ سنت افزایش (۰.۵٪) به ۷۳.۱۱ دلار در هر بشکه رسید. قراردادهای آتی نفت آمریکا برای اکتبر نیز با ۵۳ سنت افزایش (۰.۸٪) به ۷۰.۶۲ دلار در هر بشکه رسید.

تأثیر طوفان فرانسیس

هر دو قرارداد در روز معاملاتی قبل بالاتر بسته شدند، زیرا تأثیر طوفان فرانسیس بر تولید در خلیج مکزیک آمریکا نگرانی‌های مربوط به تقاضای چین را پیش از تصمیم کاهش نرخ بهره فدرال رزرو آمریکا در این هفته جبران کرد. بیش از ۱۲٪ از تولید نفت خام و ۱۶٪ از تولید گاز طبیعی در خلیج مکزیک آمریکا همچنان به صورت آفلاین باقی مانده است.

تحلیل بازار

یپ جون رونگ، استراتژیست بازار در IG: «قیمت نفت توانست کمی بهبود یابد … وضعیت بسیار نزولی در هفته‌های گذشته نیاز به تثبیت کوتاه‌مدت داشت، با قیمت‌هایی که قبلاً به پایین‌ترین سطح خود از سال ۲۰۲۱ رسیده بودند.»

وی افزود: «اما داده‌های اقتصادی ضعیف‌تر از انتظار چین می‌تواند همچنان منبع احتیاط باشد، در حالی که نزدیک شدن به تصمیم نرخ بهره FOMC ممکن است برخی از ریسک‌پذیری‌ها را محدود کند.»

انتظارات کاهش نرخ بهره

انتظار می‌رود فدرال رزرو چرخه کاهش نرخ بهره خود را در روز چهارشنبه آغاز کند، با توجه به اینکه بازارها اکنون احتمال ۶۹٪ را برای کاهش نرخ بهره توسط بانک مرکزی به میزان ۵۰ نقطه پایه پیش‌بینی می‌کنند.

تأثیر بر بازار کالاها

تحلیلگران ANZ در یادداشتی نوشتند: «انتظارات رو به رشد برای کاهش نرخ بهره تهاجمی احساسات را در سراسر مجموعه کالاها تقویت کرد» و افزودند که اختلالات عرضه نیز از بازارهای نفت حمایت کرد.

کاهش نرخ بهره هزینه وام‌گیری را کاهش می‌دهد و می‌تواند با حمایت از رشد اقتصادی، تقاضای نفت را افزایش دهد.

کاهش موجودی نفت خام

سرمایه‌گذاران همچنین به کاهش احتمالی موجودی نفت خام آمریکا توجه داشتند، که احتمالاً در هفته منتهی به ۱۳ سپتامبر حدود ۲۰۰,۰۰۰ بشکه کاهش یافته است.

نگرانی‌های تقاضای چین

با این حال، رشد تقاضای کمتر از انتظار در چین، بزرگترین واردکننده نفت خام جهان، افزایش قیمت‌ها را محدود کرده است. تولید پالایشگاه‌های نفت چین برای پنجمین ماه متوالی در ماه اوت کاهش یافت، در حالی که تقاضای سوخت کاهش یافته و حاشیه‌های صادرات ضعیف بود.

این افزایش قیمت‌ها نشان‌دهنده تأثیرات ترکیبی از اختلالات عرضه و انتظارات کاهش نرخ بهره فدرال رزرو است که می‌تواند بهبود اقتصادی و افزایش تقاضای نفت را تسهیل کند.

پرمخاطب ترین‌ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *