اخبار فوری فارکس | کامودیتی | ارز دیجیتال | تحلیل فوری اخبار
پر مخاطب ترین

با عضویت در خبر نامه یـــــــــوتــــــــو تایــــــــــمز از اخبار بروکر‌ها مطلع شوید

جلوگیری از یک فاجعه: فروش 4 درصد طلا صندوق بین المللی پول می تواند بدهی 86 کشور را کاهش دهد

IMF

یک مطالعه نشان می‌دهد که صندوق بین‌المللی پول (IMF) برای کمک به کاهش بدهی در کشورهای کم‌درآمد که در اثر فجایع مرتبط اقلیمی ویران شده‌اند، باید 4% طلای خود را بفروشد.

در این مطالعه آمده است که فروش 4 درصد از طلای این وام دهنده مستقر در واشنگتن، 9.52 میلیارد دلار درآمد خواهد داشت که بخشودگی بدهی 86 کشور را پوشش می‌دهد.

از دریای کارائیب تا آفریقا، کشورهای کم درآمد در سال‌های اخیر برای حمایت از صندوق بین‌المللی پول در مواجهه با شوک‌هایی مانند همه‌گیری ویروس کرونا روی آورده‌اند که باعث افزایش بازپرداخت به آخرین راه حل در سال‌های بعد می‌شود.

به گفته محققان مرکز توسعه جهانی دانشگاه بوستون، اگرچه صندوق بین‌المللی پول دارای تسهیلاتی است که به نام صندوق امداد مهار فاجعه (CCRT) شناخته می‌شود، این تسهیلات تنها 30 کشور فقیر را پوشش می‌دهد و تنها 103 میلیون دلار در دسترس دارد.

gold reserves

صندوق امداد مهار فاجعه برای پرداخت وام‌های یک کشور عضو واجد شرایط به صندوق بین المللی پول به مدت حداکثر دو سال استفاده می‌شود، که کمک فوری می‌کند و اجازه می‌دهد آن وجوه در اولویت‌های دیگر هدف قرار گیرد.

✔️  خبر مرتبط: صندوق بین المللی پول: عاقلانه است که فدرال رزرو پیش از کاهش نرخ بهره، منتظر شواهد واضح‌تر مبنی بر بازگشت تورم به 2 درصد هدف باشد

محققان در گزارشی می‌گویند: «بسیاری از کشورهای آسیب‌پذیر از شرایط اقلیمی قادر به دسترسی به CCRT نبوده‌اند، چرا که معیارهای واجد شرایط بودن آن برای آسیب‌پذیری اقلیمی در نظر گرفته نمی‌شود و بودجه به شدت محدود است».

در این گزارش آمده است که راه حل در فروش برخی از 90.5 میلیون اونس ذخایر طلای صندوق بین المللی پول نهفته است که می‌تواند از قیمت‌های بالا برای تقویت صندوق و تحت پوشش قرار دادن کشورهای بیشتری استفاده کند.

در این بیانیه آمده است: «با قیمت فعلی طلا، بیش از 2600 دلار در هر اونس، فروش بخش کوچکی از طلا پتانسیل ایجاد درآمد قابل توجهی را دارد و به راحتی CCRT را پر می‌کند.

هر اونس طلا روز چهارشنبه 2606.42 دلار معامله می‌شد.

فروش ذخایر طلای صندوق بین المللی پول امری نادر است. آخرین مورد در سال 2009/10 رخ داد، زمانی که این صندوق یک هشتم از ذخایر خود را تخلیه کرد، که به دلیل نیاز به افزایش ظرفیت وام دهی آن آغاز شد.

در گزارش تحقیق آمده است که در آغاز در سال 1944، کشورهای عضو سهمیه صندوق بین‌المللی پول خود را با طلا پرداخت می‌کردند، به این معنی که ذخایر خود را با هزینه تاریخی تنها 45 دلار در هر اونس انباشته می‌کردند.

در این گزارش آمده است که بازپرداخت وام‌های صندوق بین المللی پول بخش بزرگی از هزینه‌های سالانه خدمات بدهی را برای اقتصادهای آسیب پذیر شامل می‌شود.

✔️  خبر مرتبط: صندوق بین‌المللی پول: رشد ۴.۶٪ برای اقتصاد آسیا در ۲۰۲۴ انتظار می‌رود

این گزارش می‌افزاید که جزیره ماداگاسکار در اقیانوس هند سال آینده 106 میلیون دلار به صندوق بین المللی پول پرداخت خواهد کرد که یک چهارم از خدمات بدهی خود است که به 158 میلیون دلار و 41% در سال 2026 افزایش می‌یابد.

محققان دریافتند که موزامبیک همچنین افزایش بازپرداخت به صندوق بین المللی پول را در دوره مشابهی تجربه خواهد کرد.

آنها گفتند که هرگونه فروش طلای صندوق بین المللی پول مستلزم حمایت بخش عمده‌ای از اعضای هیئت اجرایی آن است و کشورهای عضو متعهد می‌شوند که سهم خود را از عواید به CCRT اختصاص دهند.

آنها در پایان گفتند: «پر کردن CCRT باید یک اولویت بالا در نظر گرفته شود، چرا که برخلاف سایر برنامه‌های وام‌دهی صندوق بین‌المللی پول، CCRT بدون شرط و شروط است.»

بیشتر بخوانید:

عضو کانال تلگرامی اخبار و تحلیل فوری فارکس و انس طلا شوید

پرمخاطب ترین‌ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *